Cursus/Workshop

 

Brother Luminaire XP Groepscursus 

Nog meer mogelijkheden en toepassingen. Gratis voor degenen die de machine bij ABS aangekocht hebben. We geven echter iedereen de mogelijkheid deze belangrijke cursus te volgen echter de kosten zijn € 149,00 p/persoon incl. koffie en lichte lunch.  Uw machine en laptop of tablet meebrengen.


Brother ScanNcut SDX1200

Nog meer mogelijkheden en toepassingen.De kosten zijn €  69,50 voor degenen die de SDX1200 bij ABS aangekocht hebben. We geven echter iedereen de mogelijkheid deze belangrijke cursus te volgen de kosten zijn dan wel € 99,00 p/persoon incl. koffie en lichte lunch.  Uw machine en laptop of tablet meebrengen.


PE-Design 11

Nieuwe cursus met andere projecten en thema’s Dus ook voor iedereen die de cursus al eerder heeft gedaan

Bij voldoende deelname stellen we weer een datum vast, schrijf u nu in en ontvang ruimschoots van tevoren bericht. De inschrijving is nog niet bindend.

Kosten per deelnemer €  89,00 voor de hele dag.
Koffie en lichte lunch inbegrepen

Cursusdag met PE-Design , ScanNcut en Borduurmachine combinatie toepassingen met uitgewerkte voorbeelden.
Nieuwe thema´s en voorbeelden, dus ook weer voor vervolg cursus interessant
 
Kosten per deelnemer  €  89,00 voor de hele dag. Er kunnen wat kosten bijkomen voor materiaal gebruik
 
Wees er snel bij want ivm de benodigde ruimte is het aantal deelnemers beperkt.
 

Breimachine cursus 2018 /2019

Voor de 26e keer start in september weer de breimachine cursus olv Adrie. Praktische lessen op de breimachine met uitgewerkte patronen en opdrachten om optimaal gebruik te maken van uw machine. De cursus beslaat 7 lessen, 1 x per maand. De kosten zijn €  125,00, hier inschrijven.
 
—————————————————————————————————————-

Naailessen Zeer praktijk gericht met begeleiding van eigen projecten op maandag middag. Bij voldoende deelname ook op maandagmorgen. inl. 0166.602079

Inschrijfformulier
Bezig met versturen